Klantenservice

Kerststolletje.nl
Jan Tinbergenstraat 16 B
2811 DZ Reeuwijk

U kunt ons telefonisch bereiken op : 0182-761233

Kerststollen bestellen

Wij richten ons op bedrijven. De minimale afname van kerststollen bedraagt 25 stuks. 

Op onze website kunt u makkelijk een keuze maken uit de categorieën aan de bovenkant van de pagina. Onze kerststollen worden met liefde gemaakt en vakmanschap. Alleen de beste natuurlijke ingredienten worden gebruikt om voor de beste stollen te maken. Wij leveren binnen een week, maar het kan sneller als het nodig is, neemt u dan even contact met ons op.. 

Verpakking

De kerststollens worden mooi verpakt in een geschenkverpakking. U kunt op de doos een etiket laten aanbrengen met uw logo en /of tekst.

Betaalmogelijkheden

U kunt bij ons afrekenen met Ideal, Visa- en Mastercard, Paypal of achteraf betalen per factuur.

Factuur

U krijgt per mail een factuur toegezonden. Ook wordt de factuur toegevoegd aan uw account. Als u bestelt namens een bedrijf en u kiest voor betaling per factuur, dan wordt de factuur ook per post toegezonden.

Levertermijn

U kunt tijdens het bestellen een leverdatum invullen. Dit is een uiterlijke leverdatum. U wordt per email op de hoogte gehouden van de verzending.

Bezorging

De kosten van de bezorging binnen Nederland bedragen € 10,50 per bestelling. Wij bezorgen alleen in Nederland. U kunt ook de banketletters laten bezorgen bij uw relaties of medewerkers. Hier worden extra kosten voor gerekend. Voor het verzenden van 1 of 2 letters per relatie rekenen wij € 8,50 per adres.

 

Klachten

Wij leveren producten van hoge kwaliteit en we streven ernaar dat u zeer tevreden zult zijn over het product en onze service. Gaat er toch iets mis en heeft u een klacht of opmerking, dan kunt u deze per email toesturen via de  contactpagina of neemt u telefonisch contact met ons op: 0182-761233 zodat wij gelijk een oplossing kunnen zoeken.